runitec

tecs for pros

goggle

goggle

thumb_goggle Ondertussen goggle is niet alleen een zoekmachine. Goggle biedt veel meer diensten dan alleen Goggle zoekmachine. Ook de zoekmachine zelf biedt een scala van zoekopties. U kunt gebruik maken van de normale zoek goggle. Of zoek goggle voor berichten, voor foto's of video's te kaarten. In goggle vele andere opties zijn mogelijk. Goggle is de bekendste en waarschijnlijk de beste zoekmachine op het internet. Geschat wordt dat ongeveer 70% van de zoekopdrachten die via goggle.
Als u zoekmachine Goggle nog niet weet, dan moet je toch moet testen.

Op zoek naar foto's? Klik vervolgens op de goggle afbeeldingen home page. Nu kunt u gebruik maken van de goggle image search. Als u op zoek bent naar video's, vervolgens klikt u op Goggle video.

Als u wilt zoeken in goggle voor berichten, ga dan naar het huis van goggle en u de bovenstaande links naar nieuws klik.
Voer vervolgens de zoekopdracht en Goggle is het laatste nieuws aan uw zoekopdracht.

goggle frequente spelling verkeerd is op de Google-zoekmachine.

 

goggle aarde

thumb_goggle-aarde Wanneer u begint Goggle Aarde, dan zult u een wereldbol te zien. U kunt de hele wereld draaien met de muis en draaien. Goggle Earth is een opmerkelijk tool waarmee u kunt verkennen de hele wereld.
Eerst moet je downloaden en installeren Goggle Earth. Probeer het maar, zult u uw eigen huis in Goggle Earth from above!

Het gekke is dat je goggle met de aarde kan dan inzoomen op elke locatie in de wereld.
En terwijl je ziet satellietbeelden. De beelden in Goggle Earth zijn zo nauwkeurig dat men ook kan zien auto's en mensen.

 

Goggle Maps

thumb_goggle-maps Een top-functie is de "Street View" in Goggle maps. U kunt in de grote steden in 3D door de stad lopen. Goggle Maps is een mapping programma of zelfs een route planner van zonnebril.
In Daarnaast kaarten Goggle biedt een aantal functies niet het aanbod van de andere planner.
Deze beelden worden in Goggle maps.

Goggle Maps is een spelfout van Google Maps.

Het kan weergeven in Goggle Maps satellietbeelden alleen, of een combinatie van satellietbeelden en kaarten.