runitec

tecs for pros

goole

goole

thumb_goole Ondertussen goole is niet alleen een zoekmachine. Goole biedt veel meer diensten dan alleen de goole zoekmachine. Ook de zoekmachine zelf biedt een scala van zoekopties. U kunt gebruik maken van de normale zoek goole . Gebruik Of zoek goole voor berichten, voor foto's of video's te kaarten. In goole vele andere opties zijn mogelijk. Goole is de bekendste en waarschijnlijk de beste zoekmachine op het internet. Geschat wordt dat ongeveer 70% van de vragen komen goole.
Als u goole zoekmachine nog niet weet, dan moet je toch moeten testen.

Op zoek naar foto's? Klik vervolgens op de Start pagina, goole beelden. Nu kunt u gebruik maken van de goole image search. Als u op zoek bent naar video's, dan klikt u op goole video's.

Als u wilt zoeken in goole voor berichten, ga dan naar de home page van Goole en u klikt op de bovenstaande links naar nieuws.
Voer vervolgens de zoekopdracht en goole het laatste nieuws te vinden voor uw zoekopdracht.

goole frequente spelling verkeerd is op de Google-zoekmachine.

 

goole aarde

thumb_goole-aarde Wanneer u begint goole Aarde, dan zult u een wereldbol te zien. U kunt de hele wereld draaien met de muis en draaien. Goole Earth is een opmerkelijk tool waarmee u kunt verkennen de hele wereld.
Eerst moet je downloaden en installeren Goole Earth. Probeer het maar, zult u uw eigen huis in Goole Earth from above!

Het gekke is dat je kunt Goole Earth down inzoomen op elke locatie in de wereld.
En terwijl je ziet satellietbeelden. De beelden in Goole Earth zijn zo nauwkeurig dat men ook kan zien auto's en mensen.

 

goole kaarten

thumb_goole-maps Een top-functie is de "Street View" in goole kaarten. U kunt in de grote steden in 3D door de stad lopen. Goole Maps is een mapping programma of zelfs een route planner van Goole.
Ook biedt kaarten goole mogelijk niet alle functionaliteit biedt de andere planner.
Deze beelden behoren tot kaarten Goole.

goole Maps is een spelfout van Google Maps.

Het kan weergeven in goole kaarten, alleen de satellietbeelden, of een combinatie van satellietbeelden en kaarten.