runitec

tecs for pros

Googl

Googl

thumb_googl Op zoek naar foto's? Klik vervolgens op de startpagina van Google naar afbeeldingen. Nu kunt u gebruik maken van Google Image Search. Als u op zoek bent naar video's, dan klikt u op video's Googl.

Ondertussen Google is niet alleen een zoekmachine. Googl biedt veel meer diensten dan alleen de zoekmachine van Google. Ook de zoekmachine zelf biedt een scala van zoekopties. U kunt gebruik maken van de normale zoekopdracht van Google. Of zoeken op Google voor nieuws, voor foto's of video's te kaarten. In googl vele andere opties zijn mogelijk.

Als u wilt zoeken met Google voor nieuws, ga dan naar de home page van googl en u klikt op de bovenstaande links naar nieuws. Voer vervolgens de zoekopdracht en googl het laatste nieuws te vinden voor uw zoekopdracht.

googl frequente spelling verkeerd is op de Google-zoekmachine.

 

Googl kaarten

thumb_googl-maps Google Maps is een mapping applicatie, of zelfs een route planner van Googl. Een top functie is de Street View in Google Maps. U kunt in de grote steden in 3D door de hele stad.
In Daarnaast biedt Google Maps bieden niet een aantal functies van de andere planner.
Deze omvatten satellietbeelden in Google Maps.

Men kan in Google Maps satellietbeelden alleen, of een combinatie van satellietbeelden en kaarten.

Google Maps is een spelfout van Google Maps.

 

Googl aarde

thumb_googl-aarde Het gekke is dat je Google Earth kunt gebruiken zullen down inzoomen op elke locatie in de wereld.
En terwijl je ziet satellietbeelden. De beelden in Google Earth zijn zo nauwkeurig dat men ook kan zien auto's en mensen.

Wanneer u Google Earth start, dan zult u een wereldbol te zien. U kunt de hele wereld draaien met de muis en draaien. Googl Earth is een opmerkelijk tool waarmee u kunt verkennen de hele wereld.
Het eerste wat je nodig hebt om Google Earth te downloaden en installeren. Probeer het maar, zult u uw eigen huis op Google Earth from above!

Van Google Earth is een spelfout van Google Earth.